Ομάδα στη Γ' Σουηδίας βρήκε... το μυστικό για να αποφεύγει τα οφσάιντ (VIDEO)

Ομάδα στη Γ' Σουηδίας βρήκε... το μυστικό για να αποφεύγει τα οφσάιντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ομάδα της Γ' Σουηδίας ανακάλυψε τρόπο να... αποφεύγει το οφσάιντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποφεύγουν τα οφσάιντ ανακάλυψαν στην Τορνς που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος,  διακρίνεται ο προπονητής της να ονειρεύεται το Champions League (!) έχοντας μπροστά του το βιβλίο των κανονισμών της IFAB.

Τότε ανακαλύπτει πως από τη στιγμή που η πρώτη επαφή με την μπάλα προς την κατεύθυνση του παίκτη πρέπει να υπολογίζεται όταν εξετάζεται η φάση.

Τότε λοιπόν, συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές του να κρατούν την μπάλα πάνω στο παπούτσι τους όταν γίνουν κάτοχοί της και να τη δώσουν σε συμπαίκτη, ο οποίος ήταν καλυπτώμενος όταν έφτασε η μπάλα στον πασέρ!

Με το γράμμα του νόμου, μπορεί ο παίκτης που πήρε την πάσα στη συνέχεια να είχε φύγει… δέκα μέτρα οφσάιντ, ωστόσο από τη στιγμή που υπολογίζεται η πρώτη επαφή, δεν υπάρχει οφσάιντ!

Η τρομερή ανακάλυψη βέβαια ολοκληρώνεται με τη διαπίστωση ότι ο σέντερ φορ δεν είναι και τόσο ικανός σκόρερ…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X