Γκουντογκάν για Μάντσεστερ Σίτι: «Αν αυτό είχε συμβεί λίγο νωρίτερα, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική, ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω για την Μπαρτσελόνα»

Γκουντογκάν για Μάντσεστερ Σίτι: «Αν αυτό είχε συμβεί λίγο νωρίτερα, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική, ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω για την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν, μίλησε για την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Σίτι και το όνειρο ζωής που είχε, να αγωνιστεί για τη Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Σίτι και η Μπαρτσελόνα τον έκανε δικό της, με τον Γερμανό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους καταλανούς.

Ο ίδιος, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το όλο ζήτημα στην «Athletic», λέγοντας: «Η Σίτι περίμενε σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ενταθούν πραγματικά οι συνομιλίες.

Αν αυτό είχε συμβεί λίγο νωρίτερα, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Έτσι στο τέλος ήταν το τέλειο τέλος, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Ήταν επίσης παιδικό μου όνειρο να παίξω για την Μπαρτσελόνα.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ήταν αρκετά αργά στη σεζόν. Και όταν πρόκειται για προημιτελικό ή ημιτελικό Champions League, οι παίκτες θέλουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον αθλητισμό. Δεν ήξερα τι θα γινόταν μετά. Δεν μπορούσα να σχεδιάσω τίποτα.

Η εκτίμηση του Πεπ ήταν πάντα εκεί, αλλά επίσημα δεν υπήρχε κίνηση από τον σύλλογο για πολύ καιρό. Μέχρι τον Μάιο, υπήρχε ελάχιστος λόγος να θέλω να αλλάξω. Το τρεμπλ ήταν φυσικά κορυφαίο επίτευγμα. Αλλά αυτό δεν μπορούσε να είχε προγραμματιστεί».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X