«Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φαράζ»

«Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Φαράζ»
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης έχει βάλει στο στόχαστρο, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, τον σέντερ φορ της ΑΙΚ, Ομάρ Φαράζ, σύμφωνα με μέσο της Σουηδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Απόστολου Μάντζιου, βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκρέι, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεσή του μόνο τον Λορέν Μορόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει εστιάσει στην περίπτωση του Ομάρ Φαράζ, τον παίκτη που αγωνίζεται στο Σουηδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Expressen».

Στον Άρη θέλουν να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η υπόθεση, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πλέον το μόνο που απομένει, είναι να φανεί αν η Σουηδική ομάδα θέλει να αφήσει τον Φαράζ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με την ΑΙΚ, οπότε οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, με τους «Κιτρινόμαυρους» να πιέζουν για την μεταγραφή του.

Όπως και να έχει, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και μένει αν στο τέλος θα έχουμε το deal.

Για την ιστορία, με την φανέλα της ΑΙΚ, έχει πετύχει συνολικά τρία γκολ σε 19 παιχνίδια, εκ των οποίων στα δέκα έχει ξεκινήσει ως βασικός.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X