Μουρίνιο για τον χαμένο τελικό της Ρόμα με τη Σεβίλλη: «Αν πω αυτό που πιστεύω, θα τιμωρηθώ για 10 ματς»

Μουρίνιο για τον χαμένο τελικό της Ρόμα με τη Σεβίλλη: «Αν πω αυτό που πιστεύω, θα τιμωρηθώ για 10 ματς»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θυμήθηκε τον χαμένο τελικό της Ρόμα στο Europa League με τη Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα τον περασμένο Ιούλιο δεν έχασε μόνο το Europa League απέναντι στη Σεβίλλη, αλλά στερήθηκε για αρκετά παιχνίδια από τον πάγκο της και τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, επέφερε την τιμωρία της UEFA, που του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δύο μήνες μετά ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο Sky Sports και θυμήθηκε τον χαμένο τελικό, αποφεύγοντας ωστόσο να τον σχολιάσει, καθώς τόνισε πως αν δήλωνε όσα θέλει θα τιμωρούταν πολύ αυστηρά.

«Η κατάκτηση του Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα. Αν πω αυτό που πιστεύω για το Ρόμα-Σεβίλλη πιστεύω ότι θα τιμωρηθώ για δέκα αγώνες», είπε αρχικά ο Special One και πρόσθεσε:

«Δεν έχω κλάψει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο μετά από μια ήττα. Μερικές φορές, κλαίω μετά από μια νίκη και αυτά τα δύο παιχνίδια (Ρόμα-Σεβίλλη, Ρόμα – Φέγενορντ) είναι ιστορικά για τη Ρόμα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X