Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι ή αλλιώς τι ζητάει ο Κλάτενμπεργκ σε κουβέντες με ξένους διαιτητές;

Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι ή αλλιώς τι ζητάει ο Κλάτενμπεργκ σε κουβέντες με ξένους διαιτητές;

Τα ραντάρ του insider έπιασαν σειρά επαφών του Κλάτενμπεργκ με ξένους διαιτητές για να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και εκφράζει απορίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει στο τραπέζι και στην συζήτηση, ενδεχόμενο και μάλιστα ισχυρό, η UEFA να ανάψει το πράσινο φως για να έρθουν στην Ελλάδα ξένοι διαιτητές. Κάτι για το οποίο η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα τονίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι κάτι που επίκειται, που έχει σοβαρές πιθανότητες να γίνει, αλλά που ακόμα δεν έχει καν οριστικοποιηθεί. Απόφαση της UEFA θα είναι, όπως απόφαση της UEFA, ήταν και να σταματήσουν να έρχονται.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ραντάρ όμως του insider έπιασε συζητήσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με ξένους διαιτητές. Κουβέντες που αφορούν το ενδεχόμενο να έρθουν και να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν αλλάξει απόφαση η UEFA. Όμως αυτό είναι κάτι που εγείρει ερωτήματα και μάλιστα σοβαρά. Αν όντως συμβαίνει, υπό ποια ιδιότητα κάνει αυτές τις συζητήσεις ο κύριος Κλάτενμπεργκ.

Δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο στην ΕΠΟ, που είναι και η μοναδική αρμόδια αρχή για θέματα διαιτησίας. Τι ακριβώς συζητάει με τους διαιτητές και ως τι το συζητάει. Και εκ μέρους ποιας αρχής, κάνει αυτόν τον κύκλο των συζητήσεων. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια τέτοιου είδους εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι υπήρξε το περιστατικό με διαιτητή ξένο, που αυτοπροτάθηκε στον Μπένετ, για να σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς έπεσαν στο κενό όλες οι προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά Μαρινάκη, ακόμα και με τελεσίγραφα, προς την UEFA για να υπάρξουν αλλαγές. Και τώρα η… τακτική άλλαξε. Προέκυψε ξαφνικά ένας Κλάτενμπεργκ, να κάνει κύκλους συζητήσεων, μ’ ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, με ξένους διαιτητές που ενδεχομένως να είναι και υποψήφιοι να έρθουν στην Ελλάδα, αν η ΟΥΕΦΑ αλλάξει την απόφαση της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X