Τζόκοβιτς: Τα δύο ρεκόρ του Φέντερερ που έσπασε και το εξωπραγματικό 125-0

Τζόκοβιτς: Τα δύο ρεκόρ του Φέντερερ που έσπασε και το εξωπραγματικό 125-0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη νίκη του απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ έσπασε δύο ακόμα ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομά του σε ακόμα δύο ρεκόρ στην ιστορία του τένις πρόσθεσε από το βράδυ της Τρίτης ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νόλε προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open. Αυτή θα είναι η 47η παρουσία του στα ημιτελικά ενός Grand Slam οι οποίες είναι περισσότερες από κάθε άλλον στην Open Era αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 46 τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τζόκοβιτς παράλληλα έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ που κρατούσε ο Ελβετός. Για έκτη φορά στην καριέρα του ο Νόλε θα κλείσει μια χρονιά έχοντας προκριθεί τουλάχιστον στα ημιτελικά και των τεσσάρων Grand Slam.

Μέχρι πριν το US Open ο Νόλε ισοβαθμούσε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τον Ρότζερ Φέντερερ και πλέον η κορυφή ανήκει μόνο σε εκείνον.

Επιπρόσθετα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε συνέχεια σε ένα εξωπραγματικό σερί του. Ο Σέρβος στον αγώνα του με τον Φριτζ επικράτησε στο 125ο διαδοχικό παιχνίδι Grand Slam σε σκληρή επιφάνεια (Australian Open – US Open) στο οποίο προηγήθηκε με 2-0.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X