Ρούι Κόστα για Βλαχοδήμο: «Αξίζει τον μέγιστο σεβασμό μας»

Ρούι Κόστα για Βλαχοδήμο: «Αξίζει τον μέγιστο σεβασμό μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα, μίλησε τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ στάθηκε και στα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος θρύλος και πρόεδρος της Μπενφίκα:

«Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, δεν θα χώσω αυτό που έγινε κάτω από το χαλί, ήταν δημόσιο. Εκπροσώπησε την Μπενφίκα για πέντε χρόνια, αξίζει τον μέγιστο σεβασμό.

Ήθελε να φύγει αφού συνειδητοποίησε ότι θα έχανε χώρο. Πέρυσι, όταν έμεναν δύο μέρες πριν το τέλος της αγοράς, είχε μια πρόταση από τον Άγιαξ, η οποία ήταν πολύ συμφέρουσα για αυτόν και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το δούμε, η αγορά έκλεινε ουσιαστικά.

Η άφιξη του Τρούμπιν απέτρεψε μια πιθανή αποχώρηση του Οδυσσέα, αλλά όταν έφτασε εκείνη η πρόταση (της Νότιγχαμ), σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να την αποδεχθούμε και ο παίκτης να αναζητήσει μια άλλη εμπειρία.

Φεύγει από εδώ με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έκανε στην Μπενφίκα, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του τελείωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X