Χέντερσον: «Ήταν ποδοσφαιρικοί οι λόγοι που με οδήγησαν στη Σαουδική Αραβία»

Χέντερσον: «Ήταν ποδοσφαιρικοί οι λόγοι που με οδήγησαν στη Σαουδική Αραβία»
Photo Credits: INTIME

Για τη μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία και την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Athletic ο Τζόρνταν Χέντερσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που αποφάσισε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία το φετινό καλοκαίρι είναι και αυτό του Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα της Αλ Ετιφάκ.

O μέχρι πρότινος αρχηγός της Λίβερπουλ, ο οποίος αποχώρισε από τους «Reds» μετά από 12 χρόνια, 492 εμφανίσεις και πολλούς τίτλους, τόνισε ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αραβική χώρα είναι ποδοσφαιρικοί και όχι οικονομικοί, μίλησε για τις αντιδράσεις της LGBTQ+ κοινότητας γύρω από την απόφασή του, ενώ ανέφερε ότι δεν ένιωσε ότι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τον ήθελαν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία: «Πιστεύω ότι θα δεχόμουν κριτική ό,τι και αν αποφάσιζα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση η οποία θα ήταν η καλύτερη για εμένα και την οικογένειά μου. Οπότε, πήγα κάπου για να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να βελτιώσω το άθλημα που λατρεύω σε μια άλλη χώρα. Αυτό είναι που με ενθουσιάζει, να κάνω γνωστό το άθλημα σε όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που ήρθα στη Σαουδική Αραβία».Για τις αντιδράσεις της LGBTQ+ κοινότητας για την απόφασή του: «Προφανώς, μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις και την απογοήτευση από την LGBTQ+ κοινότητα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι που αισθάνονται έτσι. Ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου να πληγώσω τον οποιονδήποτε. Σκοπός μου πάντα είναι να βοηθάω ανθρώπους όταν ζητούν τη βοήθειά μου. Ο καθένας μπορεί να ασκήσει εύκολα κριτική σε μία χώρα όταν ζει τόσο μακριά της. Οφείλεις να σεβαστείς την θρησκεία και την κουλτούρα που έχουν εδώ».

Για το πώς αποφάσισε να πάει στην Αλ Ετιφάκ: «Η απόφαση να μετακομίσω στη Σαουδική Αραβία είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο και όχι με τα λεφτά. Ο μισθός που λένε ότι έχω στην Αλ Ετιφάκ δεν είναι αυτός που μεταδίδεται στα Μέσα. Επιπλέον, τις τελευταίες μέρες έχω διαπιστώσει ότι τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν στην Αγγλία».

Για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ: «Αν κάποιος από τη Λίβερπουλ μου έλεγε θέλουμε να μείνεις, τώρα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Έπρεπε να σκεφτώ το υπόλοιπο τη καριέρας μου. Δεν λέω ότι με ανάγκασαν να αποχωρήσω ή ότι ήθελαν να φύγω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι ήθελαν να μείνω».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X