Η ΑΕΚ ξέρει να δίνει αυτές τις μάχες

Η ΑΕΚ ξέρει να δίνει αυτές τις μάχες
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης για το περιβάλλον που σχηματίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας στο στόχαστρο την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως σωστά γράφτηκε χθες στο enwsi.gr η γελοιότητα Μπέου με τον Κρούζλιακ, που τον διώχνει για το χέρι που έκανε στην κεφαλιά του Μουκουντί στο Βόλος-ΑΕΚ, μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτό που -δεν – έκανε με τον Λούνα στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ήταν ένα χέρι χωρίς κανένα λόγο, ο αμυντικός του Βόλου σήκωσε το χέρι του πραγματικά σα να ήθελε να ακουμπήσει την μπάλα. Στις καθυστερήσεις! Μια φάση που μπορεί να έκρινε και το πρωτάθλημα υπέρ του Παναθηναϊκού, αν δεν είχε αποκρουστεί το πέναλτι.

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον Κάργα για την κόκκινη απέναντι στην ΑΕΚ. Για το μαρκάρισμα στον Γιόνσον. Ο ΠΑΟΚ… Του οποίου οι ρεπόρτερ, την μέρα της κλήρωσης των ομίλων εξέφραζαν την χαρά τους για την άσχημη κλήρωση της ΑΕΚ. Που έχουν εκφράσει… κατανόηση για τον Παναθηναϊκό, ακόμη και τον Ολυμπιακό, για τις διαμαρτυρίες τους πέρσι. Που εξακολουθούν να ασχολούνται με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως κανείς αρθρογράφος της ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον ΠΑΟΚ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προφανώς η κανονικότητα τους ενοχλεί.

Η κανονικότητα που λέει πως ο ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ δεν μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς που πρέπει να κερδίσεις στο πρωτάθλημα, κάθε φορά που παίζεις μαζί του. Και μια επικράτηση στο κύπελλο που πρέπει να έχεις για να προχωρήσεις ή να κατακτήσεις το τρόπαιο αν τους βρεις στον τελικό.

Απύθμενο κόμπλεξ

Ο Παναθηναϊκός ήδη από το ματς με τον Βόλο δεν μπόρεσε να κρύψει το απύθμενο κόμπλεξ. Ο Ολυμπιακός το κάνει συνεχώς, δεν αποτελεί είδηση. Εδώ και μήνες επίσημα οι δύο, μέσω των κομπλεξικών αρθρογράφων του ο άλλος και μια σειρά από κολαούζους όπως Ατρόμητος και Βόλος ασχολούνται μόνο με την ΑΕΚ.

Ο Μπέος έδωσε τροφή για νέες ασχήμιες κατά της ΑΕΚ από τον τηλεοπτικό σταθμό του μεγάλου της αντιπάλου. Ασχήμιες που κάποια στιγμή πρέπει να κριθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

ΑΕΚ έτοιμη για όλα

Κατά τα άλλα η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να ζει σε αυτό το περιβάλλον και πέρσι έδειξε πως ξέρει να ζει σε αυτό το περιβάλλον και να ανταποκρίνεται. Το ίδιο θα κάνει και φέτος γιατί αποτελείται από μαχητές σε όλα τα επίπεδα.

Το αν σε αυτή την μάχη κάποιοι που είναι ΑΕΚτζήδες θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους ή την αγαπάνε μόνο όταν επικρατεί πλήρως και μπορούν να κοκορεύονται, είναι δικό τους θέμα. Η ΑΕΚ ως ομάδα και ως οργανισμός όμως την μάχη θα την δώσει. Με όποιον θέλει να είναι στο πλευρό της…

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X