ΑΕΚ: Ψάχνει στόπερ για τις εγχώριες διοργανώσεις

ΑΕΚ: Ψάχνει στόπερ για τις εγχώριες διοργανώσεις
Photo Credits: INTIME

Πιθανή η απόκτηση στόπερ από την ΑΕΚ που θα έχει δικαίωμα να παίζει μόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξετάζει περιπτώσεις στόπερ, αλλά μόνο για Ελλάδα πλέον η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε την ύστατη προσπάθεια να κλείσει κεντρικό αμυντικό στο παρά πέντε της σχετικής προθεσμίας που είχε για την ευρωπαϊκή λίστα, αλλά δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει κάποια κίνηση και πλέον καλείται να πορευτεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τους παίκτες που έχουν κουβαλήσει την ομάδα έως εδώ κι πρωτοστάτησαν στο περσινό νταμπ των κιτρινόμαυρων. Έτσι, η Ένωση θα πάει στους αγώνες με Μπράιτον, Μαρσέιγ και Άγιαξ  για τους ομίλους του Europa League με τους Μουκουντί, Βίντα και Μήτογλου.

Από εκεί και πέρα μοιάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος στόπερ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Είναι κάτι που εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας με στόχο την ενίσχυση και την θωράκιση του ρόστερ, αλλά και για να πάρουν ανάσες Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι θα έχουν μεγάλη καταπόνηση και από τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με 2-3 περιπτώσεις στόπερ για να ενισχυθεί και πιθανόν να παραμείνει σε αυτές τις λύσεις ψάχνοντας την τελική συμφωνία. Παρόλα αυτά σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως υπάρξει θέμα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη που αποτελεί δέλεαρ για κάθε παίκτη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X