Ο Κούγιας κατέθεσε αίτημα αποβολής της ΠΑΕ ΑΕΚ από το βήμα στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη

Την Παρασκευή στην Ελευσίνα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανακοίνωση προέβη το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για την παράνομη όπως τη χαρακτηρίζει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από τους δικηγόρους της ΠΑΕ ΑΕΚ για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση:

«Όπως είναι γνωστό, υπερασπίζομαι τον κύριο Ι.Τ., ιδιοκτήτη εστιατορίου – καφέ πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο οποίος συνελήφθη, ενώ ευρίσκετο με την αρραβωνιαστικιά του τουλάχιστον 700μ. μακριά από τον χώρο που εγένοντο οι συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο μοναδικός λόγος, για τον οποίον συνελήφθη και κρατείται, είναι ότι είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και έχει το εστιατόριο – καφέ πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Κανένα άλλο στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος του, αφού κανείς δεν τον έχει αναγνωρίσει να συμμετέχει στα επεισόδια και από κανένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δεν προκύπτει ότι συμμετείχε στα επεισόδια, κανένα στοιχείο DNA δεν τον συνδέει με τα επεισόδια και κυρίως με τον αείμνηστο Μιχάλη Κατσουρή και κανένα όπλο από αυτά που ανευρέθησαν, δεν φέρει αποτυπώματα δικά του, δεν φορούσε κράνος, ούτε κουκούλα full face και γενικώς δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να τον συνδέει είτε με τα επεισόδια, είτε με την δολοφονία του αείμνηστου Μιχάλη Κατσουρή.

Η σημερινή μου δήλωση έχει σχέση με την παράνομη παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποίαν δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει κάνει αποδεκτή η κα Ανακριτής που διεξάγει την ανάκριση.

Για τον λόγο αυτό κατέθεσα αίτημα αποβολής της ΠΑΕ ΑΕΚ από το βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας, αφού για κανένα αδίκημα από αυτά που κατηγορείται ο εντολέας μου αλλά και οι υπόλοιποι 104 κατηγορούμενοι, δεν δικαιούται η ΠΑΕ ΑΕΚ να παραστεί.

Είμαι βέβαιος ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα κρίνει την αίτηση του εντολέως μου για την αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν θα επιτρέψει περαιτέρω την δικονομική παρουσία της σε αυτή την υπόθεση και θα διορθώσει το λάθος της κας Ανακρίτριας, η οποία επέτρεψε παρανόμως την παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημοσιοποιώ για λόγους νομικού καθαρά ενδιαφέροντος το αίτημα του εντολέως μου για την αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ από το βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας στην υπόθεση αυτή.».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X