Καρδιά αλλά και νοοτροπία νταμπλούχου

Καρδιά αλλά και νοοτροπία νταμπλούχου
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αμέσως μετά το «διπλό» στον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές χρησιμοποιείται ως κλισέ το «καρδιά πρωταθλητή» και προφανώς μας προκαλεί και κάποιον εκνευρισμό όταν μας θυμίζει εποχές που η… καρδιά του πρωταθλητή χρησιμοποιούνταν για να αναδείξει νίκες που είχαν επιτευχθεί με 14 κόντρα σε 11 ή σε 10.

Αυτό ωστόσο που είδαμε στον Βόλο, όπου τείνει να γίνει παράδοση το να παίζει η ΑΕΚ με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς, ήταν μια αποτύπωση και της καρδιάς και της ψυχής, αλλά και της νοοτροπίας της νταμπλούχου Ελλάδας. Δεν ήμουν στον Βόλο όπως πολλοί συνάδελφοι, αλλά αν σας πω ότι παρακολουθώντας το παιχνίδι από την τηλεόραση, ήμουν σίγουρος για τη νίκη της ΑΕΚ και όταν έμεινε πίσω στο σκορ και όταν έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα και όταν ισοφάρισε ο Ντέλετιτς, θα με πιστέψετε;

Νομίζω ότι θα με πιστέψετε γιατί το ίδιο αίσθημα, πρέπει να διακατείχε και εσάς. Γιατί αυτή την ΑΕΚ δεν γίνεται και δεν μπορείς να την ξεγράφεις ΠΟΤΕ! Κι αυτό είναι ένα από τα κατορθώματα του Αλμέιδα και της… αγέλης του. Κι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ το βλέπει, το ξέρει, το αναγνωρίζει και για αυτό, τους στηρίζει παθιασμένα και μέχρι τέλους.

Υπάρχουν θέματα ανασταλτικά. Δεν συνδέεται αυτό με τον έναν ακόμα στόπερ που ούτως ή άλλως πρέπει να πάρει η ομάδα. Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη στον Βόλο, πόνεσε πολύ όσους θα ήθελαν να μείνει πιο πίσω στη βαθμολογία, κάτι στο οποίο ήλπιζαν πολύ με την αποβολή του Μάνταλου και το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους.

Έχει μπροστά της μέρες για να ηρεμήσει, να καθαρίσει το μυαλό της, να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ανασταλτική της λειτουργία και να εμφανιστεί όπως πρέπει στα πολύ σπουδαία παιχνίδια που έρχονται μετά τη διακοπή. Κι έχει και κάποιες ώρες για να ανακοινώσει έναν σέντερ μπακ που τον χρειάζεται οπωσδήποτε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X