Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Πανθεσσαλικό

Εικόνες από το Βόλος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρόλο που όλα πήγαιναν στραβά στο ματς με τον Βόλο, η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να αποδράσει με το διπλό στις καθυστερήσεις. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Πανθεσσαλικό:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στις δυο φάσεις των γκολ, δεν φέρει ευθύνη καθώς δεν είχε και μεγάλα περιθώρια για αντίδραση. Ήταν σταθερός σε κάποια σουτ έξω από την περιοχή, τα οποία τα καθάρισε εύκολα. Έκανε κάποια λάθη με τα πόδια.

Λάζαρος Ρότα: Έβγαλε πολλή δουλειά από την δεξιά πλευρά και αυτή την φορά βοήθησε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι. Είχε σωστές επιλογές και στα ανεβάσματα που έκανε, κέρδιζε φάουλ, ανέβαζε σωστά την ομάδα και βοήθησε πολύ.

Ντομαγκόι Βίντα: Εξαιρετικό ματς έκανε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχαν τουλάχιστον τρεις φάσεις, που τις καθάρισε με την εμπειρία του και ήταν και πολύ κρίσιμες.

Αρόλντ Μουκουντί: Ξεκίνησε πολύ στραβά το ματς. Έκανε τεράστιο λάθος και δώρο το γκολ στον Βόλο. Ενώ και στη συνέχεια έδειχνε να μην πατάει καλά. Όσο περνούσε η ώρα όμως, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός βρήκε γερά πατήματα. Στο τέλος είναι μέσα στην φάση του κερδισμένου πέναλτι.

Εχσάν Χατζισαφί:Επίσης δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και γενικώς δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Με λάθη  με την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε τις επιλογές του. Παρόλα αυτά έδειξε να του λείπει ενέργεια.

Γένς Γιόνσον: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έβαλε το γκολ με το οποίο έφερε το παιχνίδι στα ίσια και κυρίως έδιωξε το ψυχολογικό βάρος από την πλάτη των συμπαικτών του. Ενώ τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό, έκανε εξαιρετική δουλειά.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πολλή δουλειά από τον διεθνή χαφ στην μεσαία γραμμή. Κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Τσούμπερ. Ενώ είχε καταλυτική παρουσία και στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή, αλλά και με την μπάλα στα πόδια του, άπλωνε σωστά το ματς. Από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο, κουράστηκε πολύ από τρεξίματα που έβγαλε.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και παρόλο που έπαιρνε μπάλες στα πόδια του, δεν του έβγαινε οι πρωτοβουλίες που έπαιρνε. Από την στιγμή όμως που η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Πέτυχε το 2-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ βοήθησε σημαντικά ώστε η ΑΕΚ να μείνει ψηλά.

Νίκλας Ελίασον: Από το τέταρτο του παιχνιδιού και μετά άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και να έχει σωστές ενέργειες από την πλευρά του και όχι μόνο. Εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο ο Γιόνσον ισοφάρισε. Ενώ γενικώς είχε καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις της ΑΕΚ.

Έκι Πόνσε: Πάλεψε πολύ και έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς του Βόλου. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στο διάστημα που αγωνίστηκε, έπαιζε με πλάτη, κέρδιζε φάουλ και έδινε ανάσες στην λειτουργία της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε καλά στο παιχνίδι, παίρνοντας πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Και δυο φορές έβγαλε σωστά την ΑΕΚ σε αντεπίθεση. Παρόλα αυτά έκανε το λάθος με το άτσαλο μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, που κόστισε την αποβολή του.

Σέρχιο Αραούχο: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς έδωσε και την ψυχή του και ήταν και πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του ματς. Είχε το δοκάρι με μια κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Και γενικώς βοήθησε πολύ επιθετικά την ΑΕΚ.

Ζίνι: Όταν μπήκε έπαιξε αρχικά στα αριστερά και μετά στην κορυφή της επίθεσης. Πίεσε πολύ την άμυνα του Βόλου και αν είχε δυο – τρεις καλύτερες αποφάσεις στην τελική προσπάθεια, ίσως να μπορούσε ακόμα και να σκοράρει.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, κράτησε σχεδόν μόνος του την μεσαία γραμμή, καθώς όλη η ΑΕΚ είχε βγει μπροστά για να πάρει τη νίκη. Και βοήθησε σημαντικά.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπορεί να μπήκε για να παίξει δεξί μπακ. Αλλά επί της ουσίας πήρε πάνω του πολύ δημιουργικό παιχνίδι. Και ήταν οι δικές του επιλογές που έβγαλαν την ΑΕΚ σωστά για να ψάξει το γκολ στο φινάλε.

Νορντίν Άμραμπατ: Βοήθησε πολύ σημαντικά ακόμα και πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Αλλά όταν η μπάλα έκαιγε, πήρε την μπάλα στα χέρια του. Και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει στην ΑΕΚ τη νίκη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X