Παναιτωλικός: Ο Κοντογιάννης συνεχίζει στην Κύπρο

Παναιτωλικός: Ο Κοντογιάννης συνεχίζει στην Κύπρο
Photo Credits: INTIME

Την καριέρα του στην Κύπρο με την ΕΝΥ Krasava Ύψωνα της β΄ κατηγορίας θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, με τον Παναιτωλικό να κρατά ποσοστό των δικαιωμάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την καριέρα του στην Κύπρο με την ΕΝΥ Krasava Ύψωνα της β΄ κατηγορίας θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, με τον Παναιτωλικό να κρατάει ποσοστό από τα δικαιώματά του.

Στην ΕΝΥ Krasava Ύψωνα θα αγωνίζεται πλέον ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Βαγγέλης Κοντογιάννης.

Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του 21χρονου πορτιέρε με προορισμό τον κυπριακό σύλλογο που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία και φιλοδοξεί στην άνοδο, όπως και το ότι διατήρησαν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο Κοντογιάννης πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές με την πρώτη ομάδα των Καναρινιών, αμφότερες την περασμένη σεζόν κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

Πλέον, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Κώστα Χαραλαμπίδη, γνώριμού μας από τις θητείες του ως παίκτης σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X