Επιστρέφει Ελλάδα ο Τζαβέλλας!

Επιστρέφει Ελλάδα ο Τζαβέλλας!
Photo Credits: INTIME

Οικογενειακοί λόγοι υποχρεώνουν τον διεθνή στόπερ να επιστρέψει στην Ελλάδα, δύο μήνες μετά τη μετακίνησή του στην Τουρκία για την Πεντίκσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 9 Ιουλίου, όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοινώθηκε από την Πεντίκσπορ, και επέστρεφε στην Τουρκία μετά το νταμπλ που κατέκτησε την περυσινή σεζόν με την ΑΕΚ.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Τζαβέλλας «υποχρεώνεται» λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρθηκε πριν από λίγο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τζαβέλλας έκανε συχνά ταξίδια από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της νεοφώτιστης ομάδας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο τουρκικός σύλλογος κατανόησε το πρόβλημα του 35χρονου στόπερ, δίνοντας το «πράσινο φως» για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους.

Τα προσεχή 24ωρα θα επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» μεταξύ του Τζαβέλλα και της Πεντίκσπορ, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X