«Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σέρτζιο Ολιβέιρα»

«Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σέρτζιο Ολιβέιρα»
Photo Credits: INTIME

Οι Τούρκοι στέλνουν σήμερα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τούρκοι τώρα στέλνουν τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Παναθηναϊκό.

Από το Σάββατο γράφουν στην Τουρκία ότι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ταξίδεψε στην Ελλάδα, για μεταγραφικούς λόγους, συνδέοντας αρχικά τον Πορτογάλο μέσο με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ελληνικές ομάδες να διαψεύδουν τα σενάρια. Σήμερα, ο τουρκικός Τύπος στέλνει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, καθώς γράφεται πως ο Ολιβέιρα ήρθε στην Αθήνα για να μιλήσει με τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, στην fotospor αναφέρεται πως ο Πορτογάλος χαφ πήρε άδεια από τη διοίκηση της Γαλατασαράι για να έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Μάλιστα, τονίζεται ότι εντός της ημέρας θα φανεί αν οι «πράσινοι» θα καταθέσουν πρόταση στον Ολιβέιρα.

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, με την απόκτηση του Αράο έχει μια πληρότητα στη μεσαία γραμμή και δύσκολα θα κινηθεί για έναν παίκτη σε αυτή τη θέση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X