Η ΑΕΚ με λαό και πίστη στον Βόλο! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με λαό και πίστη στον Βόλο! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Νίκη για επιστροφή στην κανονικότητα ψάχνει απόψε στον Βόλο η ΑΕΚ που θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα δύσκολο επταήμερο με γκέλα στην Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1) και αποκλεισμό στα play offs του Champions League από την Αντβέρπ, η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη με τον λαό της στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (21:30, Cosmote Sport 1HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, LIVE μετάδοση από το AEK game) για να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, το τρίποντο στον Βόλο είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ που θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της. Η Ένωση καλείται να βάλει στην άκρη όσα προηγήθηκαν στην Ευρώπη και να φύγει με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό για να πάει με ηρεμία στη διακοπή και να προετοιμαστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον «Γολγοθά» που ακολουθεί εντός και εκτός συνόρων.

Αμέσως μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Εθνικής η ΑΕΚ παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια είτε στις 16 είτε στις 17 Σεπτέμβρη με τον Ολυμπιακό. Στις 21 του μήνα υπάρχει η πρεμιέρα των ομίλων με την Μπράιτον και ακολουθεί στις 23 ή 24 Σεπτέμβρη το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Τρία δηλαδή «καυτά» ματς μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στον Βόλο η ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα να μην ποντάρει σε τρία βασικά «γρανάζια».

Συγκεκριμένα, πλην του γνωστού απόντα Πάολο Φερνάντες, ο Αλμέιδα δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ στην Αθήνα έμειναν τόσο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και ο Ροντόλφο Πισάρο. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείαι από μϋικό πρόβλημα στο δεξί πλευρό και ο Μεξικανός έχει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα δεν αποκλείεται ο Αλμέιδα να κάνει κάποιες αλλαγές. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας ίσως να άλλαζε ο Μοχαμάντι τον Χατζισαφί στο αριστερό άκρο με τους Μουκουντί, Βίντα και Ρότα να διατηρούνται. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Γιόνσον μαζί με τον Σιμάνσκι με τον Πινέδα αριστερά και τον Ελίασον δεξιά, ενώ στην επίθεση οι Τσούμπερ και Πόνσε είναι οι επικρατέστεροι, αν και θέση διεκδικεί και ο Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "PEppN 24 Α.Ε.Κ LEGNE SQUAD LIST VS ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ MD3- 03.09.2023 ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 21:30 Tymsa GOALKEEPERS 1 STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ DEFENDERS 2 MOUKOUDI 3 MOHAMMADI 12 POTA 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 29 SIDIBE MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT 9 VAN WEERT 10 ZUBER 11 ARAUJO 14 PONCE 19 ELIASSON 90 ZINE HEAD COACH MATIAS ALMEYDA COSMOTE SPORT AVIS"

Το πλάνο του Βόλου

Αποτέλεσμα θέλει από την πλευρά του και ο Βόλος που ξεκίνησε με 2-2 κόντρα στη Λαμία και ακολούθησε η άνευ όρων παράδοση στον Παναθηναϊκό (3-0) στη Λεωφόρο.

Ο Κώστας Μπράτσος είναι πολύ πιθανό να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Λαμία και Παναθηναϊκό. Ο Αλέξις Τρουιγέ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ ίσως δούμε και κάποιες άλλες αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είναι γεγονός, πάντως, πως μετά και τις τελευταίες προσθήκες, με την απόκτηση του Γερμανού Αχμέτ Ενγκίν, του Γάλλου Κουεντίν Κορνετέ και των Θεοδόση Μαχαίρα και Αλέξανδρου Καλογερόπουλου, οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες στην ομάδα. Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι πως οι παραπάνω παίκτες δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα για να έχουν εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο τους ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αν και ο Μαχαίρας πήρε αμέσως φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόκτησή του από τους «κυανέρυθρους».

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε, πως στα έξι φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι «κυανέρυθροι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και στα δύο επίσημα ματς για το πρωτάθλημα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Κούλα Χασάν, Δ.Βεργέτης

VAR: Τζήλος, Παπαδάκης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X