Super League: Όρθιος στην Τούμπα ο Παναιτωλικός με γκολ στο 93' - «Έκλεψε» τον βαθμό από τον Πανσερραϊκό (1-1)

Super League: Όρθιος στην Τούμπα ο Παναιτωλικός με γκολ στο 93' - «Έκλεψε» τον βαθμό από τον Πανσερραϊκό (1-1)
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 93' ο Παναιτωλικός έμεινε όρθιος στην Τούμπα με τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο γήπεδο της Τούμπας, σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Ο Ζοάο Πέδρο… χάλασε την παρθενική νίκη των Σερραίων με γκολ στο 93′.

Σε ένα πολύ γεμάτο ματς στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική της Super League, Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό στο 92′ με σκόρερ τον Ζοάο Πέδρο. Άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Μούργος στο πρώτο μέρος.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με ένταση στην αναμέτρηση, έχοντας την πρώτη του ευκαιρία με το σουτ του Στάικου το οποίο πέρασε εκτός. Παρόμοια φάση είχε και ο Παναιτωλικός στο 12ο λεπτό, με το Ντίαζ να απειλεί και τον Τσόβαν να βρίσκεται στο σωστό σημείο, διώχνοντας την μπάλα. Στο εικοσάλεπτο ο Ντουάρτε έκανε την κεφαλιά, με τον γκολκίπερ των τυπικά γηπεδούχων να μπλοκάρει, ενώ το αδύναμο σουτ του Άλεξιτς στο 27′ έφτασε εύκολα στον Καπίνο.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πανσερραϊκός βγήκε όμορφα στην κόντρα με τον Τομάς, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Άλεξιτς, με τον Σέρβο να την… σπάει στον Μούργο και τον Έλληνα μεσοπιθετικό να την στέλνει στα δίχτυα με ωραίο αριστερό σουτ για το 1-0. Στο 35′ το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Ουεντραόγκο έφυγε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα η πανέμορφη ενέργεια του Τόμας που πέρασε και τον Καπίνο, σταματήθηκε από τον Μλάντεν πάνω στην γραμμή, στερώντας του το 2-0 του Πανσερραϊκού.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα των «λιονταριών» χάρη στο γκολ του Μούργου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς ρυθμό, αλλά η ομάδα του Αγρινίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν το σουτ του Ντίαζ (52′) εντός περιοχής αποκρούστηκε από τον Τσόβαν. Πέντε λεπτά πιο μετά ο Πανσερραϊκός απάντησε στις σπουδαίες φάσεις, με την κεφαλιά του ανενόχλητου Άλεξιτς από πλεονεκτικό σημείο να περνά λίγο άουτ. Στο 65′ η ομάδα του Σούρερ έχασε μοναδική ευκαιρία για ισοφάριση με τον Καρέλη που αστόχησε σε τετ α τετ, μετά από μεγάλο λάθος της άμυνας των Σερραίων.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο χωρίς ευκαιρίες, η ομάδα του Γκαρσία απείλησε με σουτ του Γούλερι (85′), ενώ στιγμές αργότερα το ίδιο συνέβη και με τον Καρέλη από την άλλη πλευρά. Ότι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του Παναιτωλικού σε όλο το ματς, το κατάφερε ο Ζοάο Πέδρο με μόλις δέκα λεπτά παρουσίας.

Ο φορ της ομάδας του Αγρινίου, εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Σίλβα και με καρφωτή κεφαλιά στο 92′ ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό, ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X