Ντε Τσέρμπι για τον όμιλο του Europa League: «Καλές ομάδες η ΑΕΚ, η Μαρσέιγ και ο Άγιαξ»

Ντε Τσέρμπι για τον όμιλο του Europa League: «Καλές ομάδες η ΑΕΚ, η Μαρσέιγ και ο Άγιαξ»
Photo Credits: INTIME

Προσεκτικός και μετρημένος στα λεγόμενά του ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. «Δύσκολος ο όμιλος, καλές ομάδες ΑΕΚ, Μαρσέιγ και Άγιαξ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του για τη φετινή περιπέτεια της Μπράιτον στην Ευρώπη ο τεχνικός των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι που παρουσιάστηκε προσεκτικός και μετρημένος.

Κληθείς να σχολιάσει το γκρουπ του Europa League λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ που έληξε με 3-1 υπέρ της ομάδας του, ο Ντε Τσέρμπι μίλησε με πολύ καλά λόγια και για την ΑΕΚ.

«Ο Άγιαξ, η Μαρσέιγ και η ΑΕΚ είναι όλες καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. «Θα είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Μπράιτον,

«Έχουμε, όμως, τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς που η Μπράιτον θα παίξει στο Europa League και μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η στάση, η συμπεριφορά και το πάθος μας για να κερδίσουμε βαθμούς και να προκριθούμε ως το επόμενο βήμα», επισήμανε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X