Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πάρτι της Μπράιτον με την Νιούκαστλ (3-1) - Πέτυχε χατ τρικ ο 18χρονος Φέργκιουσον (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πάρτι της Μπράιτον με την Νιούκαστλ (3-1)  - Πέτυχε χατ τρικ ο 18χρονος Φέργκιουσον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον έκανε πάρτι με τη Νιούκαστλ των Αράβων με 3-1 εντός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάρτι για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον που διέλυσε στο «The American Express Community Stadium» με 3-1 τη Νιούκαστλ των Αράβων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League.

Μόλις μία αγωνιστική έκανε break από τα καλά αποτελέσματα η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, η οποία επιβλήθηκε στο AMEX της Νιούκαστλ του Champions League με 3-1. Η Μπράιτον επέστρεψε στις νίκες χάρη στο χατ-τρικ του 18χρονου επιθετικού, Φέργκιουσον, δείχνοντας στην ΑΕΚ πόσο ζόρικα θα είναι τα πράγματα στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για τους Γλάρους ήταν η 3η νίκη σε 4 αγώνες στην Premier League και έτσι έπιασαν στη 2η θέση της λίγκας τις Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

H Μπράιτον ήταν «χάρμα ιδέσθαι». Κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 27′ με τον 18χρονο επιθετικό, Φέργκιουσον. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Δεν άφησε τη Νιούκαστλ των εκατομμυρίων ευρώ που συμμετέχει στο Champions League να πάρει ανάσα, φθάνοντας στο 2ο γκολ στο 65′ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή για να ακολουθήσει το 3ο γκολ από τον Φέργκιουσον στο 70′.

Εικόνα

Το μόνο που κατάφερε η Νιούκαστλ, ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Γουίλσον που είχε μπει στο ματς στο 58′ αντί του Ζοέλινγκτον, σε 3-1 στο 90+2′.

Η ενδεκάδα της Μπράιτον στην αναμέτρηση: Βερμπρούγκεν, Βέλτμαν, Βαν Χέκε, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος (89′ Αντίνγκρα), Γκίλμουρ (77′ Νταχούντ), Μαρς (81′ Λαλάνα), Ζοάο Πέδρο (77′ Λαμπτέι), Μιτόμα, Φέργκιουσον (81′ Μίλνερ).

Δείτε τα γκολ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X