«Αβέβαιο αν θα επιτραπούν μετακινήσεις οπαδών του Άγιαξ με ΑΕΚ και Μαρσέιγ»

«Αβέβαιο αν θα επιτραπούν μετακινήσεις οπαδών του Άγιαξ με ΑΕΚ και Μαρσέιγ»
Photo Credits: INTIME

On alert ο Άγιαξ για τα ματς του Europa League με ΑΕΚ και Μαρσέιγ σε Μασσαλία και Αθήνα για τις μετακινήσεις των οπαδών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

On alert είναι ο Άγιαξ για τα παιχνίδια του Europa League με την ΑΕΚ και τη Μαρσέιγ και δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό σκέλος.

Όπως αναφέρει η ολλανδική ιστοσελίδα soccernews.nl δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις των οπαδών του Άγιαξ στη Μασσαλία και στην Αθήνα για τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και ΑΕΚ αντίστοιχα στον όμιλο του Europa League.

Για ποιο λόγο; Η απάντηση είναι προφανής… Και τα δύο παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα του «υψηλού κινδύνου» σύμφωνα με τον Άγιαξ, ο οποίος μάλιστα τονίζει στους φίλους της ομάδας να μην βιαστούν να κάνουν κρατήσεις.

«Τα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Μαρσέιγ είναι παιχνίδια υψηλού κινδύνου. Όσον αφορά την κράτηση του ταξιδιού σας, σας συνιστούμε να περιμένετε για προκαταρκτικές διαβουλεύσεις με αυτούς τους συλλόγους και τις τοπικές αρχές τόσο της Αθήνας, όσο και της Μασσαλίας», φέρεται να είναι το μήνυμα που έχει μεταφερθεί από πλευράς της διοίκησης του «Αίαντα» στους οπαδούς του συλλόγου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X