«Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό για Ντεσπόντοφ» - Τι δηλώνει ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς

«Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό για Ντεσπόντοφ» - Τι δηλώνει ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς
Photo Credits: INTIME

Μάχη της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τον ακραίο μεσοεπιθετικό της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπόντοφ αποκαλύπτουν οι Βούλγαροι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για τον άσο της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, όπως υποστήριζαν μέχρι πρότινος οι Βούλγαροι που βάζουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του ποδοσφαιριστή την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Χαμός, λοιπόν, με Ντεσπόντοφ στη Βουλγαρία με τους γείτονες να αναφέρουν πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και έχουν προσεγγίσει τη Λουντογκόρετς η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Σε μήλο της έριδος ανάμεσα σε τρεις από τις 4 ομάδες του ελληνικού Big-4 τείνει να εξελιχθεί ο Κίριλ Ντεσπόντοφ της Λουντογκόρετς.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα και να τα βάλουμε σε μία σειρά… Αρχικά ο παίκτης φαινόταν να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι Βούλγαροι παρουσιάζονταν σχεδόν βέβαιοι για το deal. Μάλιστα, έλεγαν πως αυτή η μετακόμιση θα τελειώσει χθες Παρασκευή.

Ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται και αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν οι Βούλγαροι, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ το Gong.bg, η ΑΕΚ κινείται από την Πέμπτη για τον ποδοσφαιριστή. Έστειλε, μάλιστα, φαξ, όπως αναφέρουν οι Βαλκάνιοι, για να ρωτήσει τα ακριβή οικονομικά μεγέθη για τον παίκτη.

Και σήμερα ήρθε ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς να βάλει και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. «Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός υποψήφιος για την υπογραφή του, σοβαρό ενδιαφέρον δείχνει και ο ΠΑΟΚ. Πολλές ομάδες παλεύουν για τον Κιρίλ, σύντομα θα φανεί τι θα γίνει. Τώρα θα είναιμε την εθνική ομάδα, αλλά είναι έτοιμος να πάει για εξετάσεις και υπογραφές, εάν επιτευχθεί deal με οποιονδήποτε από τους συλλόγους που τον θέλει», είπε ο Καραμαντζούκοφ στο «Blitz».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X