ΑΕΚ: Η ομάδα Κ19 κέρδισε (2-1) τον Βόλο αφιερώνοντας τη νίκη στον Μιχάλη

ΑΕΚ: Η ομάδα Κ19 κέρδισε (2-1) τον Βόλο αφιερώνοντας τη νίκη στον Μιχάλη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την αντίστοιχη του Βόλου σε μία νίκη που ήταν για τον Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Βόλο ΝΠΣ σε αγώνα για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο «Ολγα Βασδέκη» στον Βόλο.

Ολη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τάσος Κοντορουχάς εκτέλεσε πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) στο δοκάρι στο 47′, όμως στο 54′ άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 0-2 έγινε στο 63′ με σουτ του Γιάννη Βασίλα που εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Βόλος μείωσε στο 69′ με διαγώνιο σουτ του Εντι Νταϊλάνι εντός περιοχής. Το 1-2 δεν άλλαξε ποτέ, αφού η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ στάθηκε καλά, ενώ στο 90′ ο τερματοφύλακας Μάριος Μπαλαμώτης απέκρουσε το σουτ του Χρήστου Αλεξιάδη μέσα από την περιοχή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα των χεριών τους το χαρακτηριστικό Μ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Ψυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης (85′ Διαμαντόπουλος) Κολιμάτσης (60′ Πιτιλάκος) Μούτσα (70′ Χριστακόπουλος) Βασίλας (60′ Παλαιολόγου), Γεωργέας (46′ Κυρσανίδης) Κοντορουχάς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X