Ινφαντίνο: «Το φιλί του Ρουμπιάλες κατέστρεψε τους πανηγυρισμούς της Ισπανίας»

Ινφαντίνο: «Το φιλί του Ρουμπιάλες κατέστρεψε τους πανηγυρισμούς της Ισπανίας»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο είπε ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες κατέστρεψε τους πανηγυρισμούς της εθνικής ομάδας της Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H FIFA κίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και τον απέκλεισε από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο για τρεις μήνες αφού φίλησε την Τζένι Ερμόσο κατά την τελετή απονομής του τροπαίου μετά τον τελικό στις 20 Αυγούστου.

Η 33χρονη Ερμόσο είπε ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος αρχικά αποκάλεσε τους επικριτές «ηλίθιους» και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, λέει ότι το φιλί ήταν αθώο και συναινετικό και αρνήθηκε να παραιτηθεί παρά τις αυξανόμενες επικρίσεις και τις εκκλήσεις για την παραίτησή του.

«Οι πανηγυρισμοί που άξιζαν για αυτές τις υπέροχες πρωταθλήτριες χάλασαν μετά από αυτό που συνέβη μετά το τελευταίο σφύριγμα», έγραψε ο Ινφαντίνο στο Instagram την Πέμπτη.

«Και αυτό που συνέχισε να συμβαίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Τα πειθαρχικά όργανα της FIFA ανέλαβαν αμέσως την ευθύνη τους και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες.

Οι πειθαρχικές διαδικασίες θα συνεχίσουν τη νόμιμη πορεία τους. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στο πώς θα υποστηρίξουμε περαιτέρω το γυναικείο ποδόσφαιρο στο μέλλον, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Οι Ισπανοί εισαγγελείς άνοιξαν προκαταρκτική έρευνα για το εάν ο 46χρονος Ρουμπιάλες, μπορεί να διέπραξε πράξη σεξουαλικής επίθεσης.

Η ομάδα της Ισπανίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και άλλες 32 παίκτριες δήλωσαν ότι δεν θα έπαιζαν πλέον για την εθνική ομάδα υπό την τρέχουσα ηγεσία.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα, ο οποίος οδήγησε την Ισπανία στη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρόκειται να απολυθεί λόγω των ολοένα και πιο σκληρών συνεπειών από το σκάνδαλο, δήλωσε πηγή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την Πέμπτη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X