Χάλαντ: Η κοπέλα του έκλεψε την παράσταση όσο ο Νορβηγός βραβευόταν ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA

Χάλαντ: Η κοπέλα του έκλεψε την παράσταση όσο ο Νορβηγός βραβευόταν ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA
Photo Credits: INTIME

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Έρλινγκ Χάλαντ έκλεψε την παράσταση στη βράβευση του Νορβηγού επιθετικού της Σίτι από την UEFA, ως τον παίκτη της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προπονητών του Champions League, των μελών της και των δημοσιογράφων για τους κορυφαίους της σεζόν 2022-2023, που έχουν ως βάση την Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα στους άντρες δεν κρύβουν εκπλήξεις, αφού ο Έρλινγκ Χάλαντ κέρδισε στην κατηγορία των ανδρών. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του η κοπέλα του Ισαμπέλ Χάουσεγκ Γιόχανσεν έκλεψε την παράσταση από τον Νορβηγό επιθετικό των “πολιτών”, καθώς οι κάμερες στράφηκαν πάνω στην εντυπωσιακή 19χρονη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με την 19χρονη Ισαμπέλ, που είναι επίσης ποδοσφαιρίστρια, η οποία εντάχθηκε στην τοπική νορβηγική ομάδα Μπραν, μόλις στα 5 της χρόνια. Μάλιστα, έτσι γνωρίστηκαν οι δύο τους.

Το ζευγάρι μεγάλωσε μαζί στην ακαδημία, ενώ άρχισαν να βγαίνουν, όταν ο Νορβηγός σταρ αγωνιζόταν με την ομάδα της Ντόρτμουντ. Η αρχική τους φιλία, εξελίχθηκε σε σχέση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X