Play offs Conference League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στη ρεβάνς τη Χαρτς (4-0) και προκρίθηκε στους ομίλους

Play offs Conference League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στη ρεβάνς τη Χαρτς (4-0) και προκρίθηκε στους ομίλους
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στη ρεβάνς της Τούμπας τη Χαρτς (4-0) και εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League επικρατώντας και στη ρεβάνς της Χαρτς με 4-0.

Μετά την Μπεϊτάρ και τη Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε εμφατικά και τη Χαρτς (4-0), αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και περιμένει αύριο την κλήρωση των αντιπάλων του στους ομίλους του Conference League.

Την αρχή για το 4-0 του ΠΑΟΚ έκανε ο Τάισον στο 16′. Ο Βραζιλιάνος με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Χαρτς και τον Κλαρκ.

Επτά λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τόμας. Ο Κωνσταντέλιας με ωραία προσποίηση και γέμισμα βρήκε τον Σβαμπ στην περιοχή και ο Ισπανός φορ με υπέροχο τελείωμα έχοντας πλάτη στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντέλιας στο 57′. Στην πρώτη καλή στιγμή του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος, ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι από τα δεξιά, έπειτα από γέμισμα του Κοτάρσκι. Ο Κωνσταντέλιας πλάσαρε με τη δεύτερη απόπειρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τάισον πέτυχε το τέταρτο γκολ στο 71ο λεπτό. Από φάση που ξεκίνησε από στατική φάση της Χαρτς, ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση. Ο Τόμας είδε την κίνηση του Βραζιλιάνου και τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή. Αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κλαρκ.

Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία)

Κίτρινες: Τόμας, Κουλιεράκης – Σίμπικ, Σάνκλαντ, Ντέβλιν.

Οι  συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64′ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Τάισον (74′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (81′ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Τόμας (74′ Τζίμας).

ΧΑΡΤΣ (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Ατκινσον (82′ Οφιά), Κίνγκσλεϊ (66′ Ντένχολμ), Μπόις (59′ Ταγκάβα), Ντέβλιν (82′ Χάλιντεϊ), Κοχρέιν, Σάνκλαντ (66′ Λάουρι), Βάργκας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X