Συνάντηση Μπαλτάκου - Τσέφεριν - Ζήτησε τη συνδρομή της UEFA για elite διαιτητές

Συνάντηση  Μπαλτάκου - Τσέφεριν - Ζήτησε τη συνδρομή της UEFA για elite διαιτητές
Photo Credits: INTIME

Στο Μονακό βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή της UEFA από τον Τσέφεριν για elite διαιτητές στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε τη συνδρομή της UEFA και του Αλεξάντερ Τσέφεριν για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε σήμερα στο Μονακό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Ο Μπαλτάκος βρίσκεται στο πριγκιπάτο όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Champions League και συζήτησε με τον Τσέφεριν, ζητώντας του να συνδράμει για να έρθουν διαιτητές κορυφαίου επιπέδου στα ελληνικά ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X