Ζόρικη η πρόκριση στο Λιγκ Καπ για την Τσέλσι

Ζόρικη η πρόκριση στο Λιγκ Καπ για την Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Με ανατροπή, η Τσέλσι νίκησε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» 2-1 τη Γουίμπλεντον της πρώτης κατηγορίας και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζόρικη πρόκριση για την Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου νίκησαν 2-1 τη Γουίμπλεντον της πρώτης κατηγορίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν.

Το πέναλτι του Τόλι στο 19’ έδωσε το προβάδισμα στους κυπελλούχους Αγγλίας του 1998, όμως οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έκαναν την αντεπίθεσή τους κι έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση στο 45’ με το πέναλτι του Μαντουέκε και στο 72’ ο Εντσο Φερνάνατες τους χάρισε τη νίκη.

Σόκαρε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Λίνκολν της τρίτης κατηγορίας, νικώντας τη μέσα στο «Μπράμαλ Λέιν» 3-2 στα πέναλτι (κ.α., παράταση 0-0).

Εκτός έμεινε κι η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχασε 0-1 από τη νεοφώτιστη στην Premier League Mπέρνλι στο «Σίτι Γκράουντ».

Έστω κι αν χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, η Εβερτον επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ντονκάστερ.

Ακόμα σκοράρει η Μπλάκμπερν, η οποία διέλυσε 8-0 (!) εκτός έδρας τη Χαρογκέιτ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X