Ξεκίνησε αποθεραπεία ο Κουρτουά μετά το χειρουργείο του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεκίνησε αποθεραπεία ο Κουρτουά μετά το χειρουργείο του (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τιμπό Κουρτουά ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου που υπέστη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στις αρχές του μήνα και μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, άρχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό που αφήνει τον Βέλγο εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες. Η Ρεάλ βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κέπα, ο οποίος κράτησε το “0” στο ντεμπούτο του με την βασίλισσα.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των μερένγκες, προκειμένου να αρχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Ο ίδιος ανήρτησε ένα video με στόρι στο Instagram, που δείχνει μία από τις ασκήσεις που έχει ξεκινήσει να κάνει, ενώ στο twitter έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την ενέργεια! Σιγά σιγά κάνω τα πρώτα βήματα στην ανάρρωσή μου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X