Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την πρόκριση στη Σερβία

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την πρόκριση στη Σερβία
Photo Credits: INTIME

Με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες του επί της Τσουκαρίτσκι, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (21:00, Mega) στο Λέσκοβατς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους για 13η διαδοχική σεζόν, ήταν ήδη εξασφαλισμένη μετά την πρόκριση επί της Γκενκ. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται αγκαλιά και με αυτούς του Europa League, έπειτα τη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ έδειξε την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο ότι βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους Σέρβους, θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, ακόμη κι έτσι όμως κρατάει σφιχτά στα χέρια της την πρόκριση και θέλει να την πάρει με… στιλ, ντουμπλάροντας τις νίκες της απόψε το βράδυ στο «Γκράτσκι Στάτιον» του Λέσκοβατς, που απέχει 275 χλμ. από το Βελιγράδι όπου βρίσκεται η φυσική έδρα της αντιπάλου του.

Απόντες για τους Πειραιώτες ο τιμωρημένος Κίνι και ο τραυματίας Ιμπόρα, αλλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι επανέρχεται ο Ροντινέι που εξέτισε την ποινή του. Στην ενδεκάδα των Ερυθρολεύκων αναμένεται να βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, με τον Βρουσάι στο αριστερό άκρο, στο κέντρο οι Χέσε και Καμαρά, με τους Μασούρα, Μπιέλ (ή Σκάρπα) και Φορτούνη πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X