ΑΕΚ: Κουνήθηκε το σεντόνι σήμερα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κουνήθηκε το σεντόνι σήμερα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μαγικές στιγμές στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», όπου έγινε η πρόβα με το σεντόνι του Champions League λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαγικές στιγμές σήμερα Τρίτη (29/8) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» κουνήθηκε το σεντόνι του Champions League λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ΑΕΚ – Αντβέρπ.

Αυτό που περίμεναν σχεδόν 20 χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ, συνέβη ξανά. Έγινε πραγματικότητα. Είναι αλήθεια… Το σεντόνι του Champions League απλώθηκε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πλέον στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» τα πάντα είναι έτοιμα για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αντβέρπ.

Το σεντόνι του Champions League είναι στη σέντρα του «Ναού» της ΑΕΚ. Η τελική πρόβα με τα παιδιά έγινε και πλέον όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ κατανοούν το μεγαλείο της στιγμής που θα ζήσουν το βράδυ της Τετάρτης (30/8) στη Νέα Φιαλδέλφεια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X