ΑΕΚ: Φουλ πρόγραμμα δουλειάς από τον Στάνκοβιτς (VIDEO)

ΑΕΚ: Φουλ πρόγραμμα δουλειάς από τον Στάνκοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στάνκοβιτς δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League με την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς αυτή την ώρα διεξάγεται η τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και βλέπει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να είναι ετοιμοπόλεμος.

Όπως βλέπετε και στα βίντεο του enwsi.gr, ο Στάνκοβιτς φωνάζει «παρών». Ακολουθεί φουλ πρόγραμμα δουλειάς κάνοντας τον Αλμέιδα χαμογελά και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Να θυμίσουμε πως ο Στάνκοβιτς έχασε το πρώτο ματς στην Αμβέρσα λόγω ενοχλήσεων και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Αθανασιάδη που αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Και αυτά ενώ ο Στάνκοβιτς ήταν βασικός και στα δύο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X