Έκλεισε τον Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε τον Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Λάτσιο για δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο με οψιόν αγοράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Happy end στην υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο καθώς ΠΑΟΚ και Λάτσιο έφτασαν στο πολυπόθητο deal. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αναμένεται αύριο (30/8) στην Θεσσαλονίκη ο 23χρονος Βραζιλιάνος χαφ.

Ο ΠΑΟΚ στόχευσε στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, έχοντας «διαβάσει» εξαιρετικά τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί για εκείνον στην Λάτσιο. Η ιταλική ομάδα όμως αποδείχθηκε πολύ σκληρός διαπραγματευτής, με τον πρόεδρο των «λατσιάλι» να κινείται αρχικά στη λογική της υποχρεωτικής οψιόν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν τη δική τους τακτική, δεν ενέδωσαν στους όρους της Λάτσιο και οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν τα τελευταία 24ωρα! Εν τέλει το deal επετεύχθη, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες ένα ακόμη δυνατό «χτύπημα» για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Ο Μάρκος Αντόνιο αποκτάται από τον ΠΑΟΚ υπό καθεστώς δανεισμού με προαιρετική οψιόν αγοράς και τους ασπρόμαυρους να καλύπτουν πλήρως το συμβόλαιό του. Από την άλλη, η Λάτσιο θα διατηρήσει ποσοστό επί των δικαιωμάτων σε περίπτωση εξαγοράς του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Μάρκος Αντόνιο αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (30/8) για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ και να περάσει από ιατρικά.

Μετά τον Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ κλείνει μία ακόμη μεγάλη εκκρεμότητα στα χαφ και θωρακίζεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X