Ράγιο - Ατλέτικο 0-7: Η ομάδα του Σιμεόνε σκόρπισε τη Βαγιεκάνο στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης

Ράγιο - Ατλέτικο 0-7: Η ομάδα του Σιμεόνε σκόρπισε τη Βαγιεκάνο στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ούσα εντυπωσιακή επικράτησε 7-0 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο και πήρε τη δεύτερη νίκη της σε τρία ματς στη La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστική ήταν η Ατλέτικο απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο αφού τη συνέτριψε εκτός έδρας επικρατώντας με 7-0 στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης.

Το τελικό σκορ λέει τα πάντα για την εικόνα του αγώνα. Ουσιαστικά η αναμέτρηση είχε κριθεί στα πρώτα 36 λεπτά. Μόλις στο 2′ ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Ντε Πολ.

Στο 16′ ήταν η σειρά του Ντεπάι να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ολλανδός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό και ένα λεπτό μετά ο Μολίνα διαμόρφωσε το 3-0.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Σιμεόνε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, όμως σχεδόν όλοι βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μοράτα έκανε το 4-0 στο 73′, στο 79΄ο Κορέα έκανε το 5-0 και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από τους Μοράτα και Γιορέντε στο 84′ και 86′ για να διαμορφωθεί το 7-0.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Ερνάντες, Λεζέν, Εσπίνο (82′ Τσαβαρία), Παλαθόν (67 Ντε Φρούτος), Βαλεντίν, Λόπεθ (46′ Σις), Ριβέρ, Τρέχο (46′ Ντεκά), Ντε Τόμας (60′ Πέρεθ)

Ατλέτικο: Όμπλεκ, Μολίνα, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Σαούλ, Ντε Πολ (68′ Γιορέντε), Μπάριος (76′ Σογιουντσού), Καράσκο (68′ Λίνο), Γκριεζμάν (76′ Κορέα), Ντεπάι (35′ Μοράτα)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X