Ανατριχιαστικό VIDEO: Οι οπαδοί και οι παίκτες της Λιβόρνο τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Ανατριχιαστικό VIDEO: Οι οπαδοί και οι παίκτες της Λιβόρνο τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί και οι παίκτες της Λιβόρνο τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα γεγονός που απασχολεί και τους οπαδούς της Λιβόρνο όπως και όλων των ομάδων.

Είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται πλέον η ελληνική δικαιοσύνη και θα δούμε πού θα καταλήξουν οι έρευνες. Οι οπαδοί, από την πλευρά τους, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο επομένως παρά να περιμένουν. Και όσο περιμένουν, φυσικά, μπορούν και πρέπει να τιμούν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη. Και το κάνουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε παρουσιάσει τα πανό συμπαράστασης από τους ultras της Ρόμα προς αυτούς του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν. Τώρα, είχαμε αντιδράσεις, εντελώς αντίθετες, από τους οργανωμένους οπαδούς της Λιβόρνο, οι οποίοι έχουν μια πολύ δυνατή φιλία με αυτούς της ΑΕΚ.

Ετσι, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Ροζινιάνο, οι ultras και οι παίκτες της Λιβόρνο τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη. Και το έκαναν με ένα γράφιτι με το πρόσωπο του και το «Μιχάλη ζεις», όπως και με το φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές χειροκροτούσαν.

«Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές χθες ήταν το αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο. Για το όραμά μας, για το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο όσοι περνούν από το γήπεδο να γνωρίζουν τα συναισθήματα, τις ιδέες και τα γεγονότα που εμψυχώνουν τους οπαδούς τους. Είναι ένας παγκόσμιος νόμος, αλλά στο Λιβόρνο γίνεται ακόμη πιο θεμελιώδες να βρεθεί η ενότητα μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων. Γι’ αυτό το χθεσινό αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο ήταν ένα θεμελιώδες βήμα για την έναρξη της σεζόν», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι οπαδοί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X