Στην Αθήνα οι πρώτοι οπαδοί της Αντβέρπ - «Ο αποκλεισμός θα ήταν κρίμα, αλλά όχι δράμα», δηλώνουν

Στην Αθήνα οι πρώτοι οπαδοί της Αντβέρπ - «Ο αποκλεισμός θα ήταν κρίμα, αλλά όχι δράμα», δηλώνουν
Photo Credits: INTIME

Πάτησαν Αθήνα οι πρώτοι οπαδοί της Αντβέρπ για το ματς της Τετάρτης (30/8) με την ΑΕΚ, τι δηλώνουν για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα έφθασαν οι πρώτοι οπαδοί της Αντβέρπ ενόψει του ματς της Τετάρτης (30/8) με την ΑΕΚ και σε δηλώσεις τους στον βελγικό Τύπο υποστηρίζουν πως δεν θα γυρνούν με μπλούζες της ομάδας στην Αθήνα.

«Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Αντβέρπ στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι πραγματικά σωστό να κυκλοφορούμε με τα ερυθρόλευκα αυτή τη στιγμή», δηλώνουν οπαδοί της βελγικής ομάδας στην ιστοσελίδα «gva.be». Και συμπληρώνουν: «Είναι ακόμα πολύ ήσυχα εδώ», συμπληρώνει φίλος των πρωταθλητών Βελγίου με το όνομα Ντρίσεν που έχει κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για την αγαπημένη του ομάδα.

Όσο για το τι βλέπει για το ματς της Τετάρτης, ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω τι να περιμένω. Αν ανοίξουμε εμείς το σκορ, θα πέσουν ψυχολογικά. Champions League ή Europa League, θα έχουμε τουλάχιστον άλλα τρία ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια μετά την ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να τα πάρω όλα και να είμαι στις εξέδρες. Ο αποκλεισμός θα ήταν κρίμα, αλλά όχι δράμα».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους Βέλγους, η Αντβέρπ θα έχει την Τετάρτη τη συμπαράσταση 400 φίλων της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X