Πόλεμο θέλουν; Θα τον έχουν!

Πόλεμο θέλουν; Θα τον έχουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης διαβάζει πίσω από τις λέξεις για τη διαιτητική μανία σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και την αντίδραση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δύναμη της προπαγάνδας όταν εκφράζεται μάλιστα από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε της χώρας που ανήκουν στους αντιπάλους σου, η αλήθεια είναι πως δεν παλεύεται εύκολα.

Με τα Μέσα του Αλαφούζου μπροστά, αυτά του Μαρινάκη επίσης να σιγοντάρουν αλλά έξυπνα να αφήνουν την πρωτοκαθεδρία και να ακολουθούν κι αυτά της επιρροής του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει συμβεί απολύτως τίποτα διαιτητικά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχουν δημιουργήσει εικόνα απίστευτα κακών διαιτησιών. Και απαιτούν και οι τρεις μαζί, την καρατόμηση των Ελλήνων διαιτητών. Τους οποίους έμμεσα και οι τρεις με αυτόν τον τρόπο, ύπουλα, τους καταλογίζουν στην ΑΕΚ.

Τι έγινε πραγματικά

Η οποία ΑΕΚ έχασε στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας δύο βαθμούς, σε αγώνα που το VAR της στέρησε πέναλτι, ζήτησε άλλα δύο σε χέρι και σε ανατροπή του Σιντιμπέ (γι΄αυτό μέχρι κι ο Σπάθας είπε ότι ήταν) αλλά παρόλα αυτά ελέγχει την διαιτησία!

Το ζήτημα είναι βέβαια να την βάλουν στο χέρι οι άλλοι δύο και να την ελέγχουν πραγματικά κι όχι όπως καταλογίζουν τώρα στην ΑΕΚ, οι ίδιοι. Στην αρθρογραφία δε του ΠΑΟΚ υπάρχει επίσης άκρατη επιθετικότητα στο θέμα της διαιτησίας, η οποία στην πράξη παίζει το παιχνίδι των άλλων δύο, έστω κι αν η πρόθεση του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είναι η ίδια.

Εκστρατεία με στόχο την ΑΕΚ

Νομίζει κανείς πως είχαμε δύο αγωνιστικές στην Ελλάδα που έγινε το έλα να δεις διαιτητικά, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει αλλοιωθεί, καμιά σοβαρή διαιτητική απόφαση λάθος δεν υπήρξε. Το ζήτημα είναι η τοξικότητα τους, η εκστρατεία με στόχο την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και η συνεχής επίμονη προσπάθεια να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση και να στέλνουν τον Μητσοτάκη στην UEFA για να τους φέρει διαιτητές της προτιμήσεως τους.

Κανείς τους δεν θέλει καλό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ούτε αυτοί ούτε οι εκφραστές τους στα Μ.Μ.Ε. Αν το ήθελαν αυτό, θα ήταν τώρα ικανοποιημένοι γιατί υπάρχει και παίζεται στα ίσια. Αλλά δεν είναι. Θέλουν να είναι αυτοί κυρίαρχοι με κάθε τρόπο. Καλά για τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται ανάλυση, αλλά πιστεύουν πως μπορούν να γίνουν και οι άλλοι. Ή έστω θέλουν να ικανοποιήσουν την μανιοκαταθλιπτική τους εμμονή κατά της ΑΕΚ.

Οι ένδοξοι… δεύτεροι

Γιατί στα σοβαρά να περιμένουν πως θα βοηθήσουν τον Μαρινάκη να πάρει την διαιτησία και θα του κάτσουν από πάνω, αποκλείεται. Προφανώς το ξέρουν, απλά που να το πουν στον κόσμο τους ότι από κοινού με τον Ολυμπιακό κάνουν μια λυσσώδη εκστρατεία με σκοπό να του παραδώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ξανά και οι ίδιοι να είναι ένδοξοι δεύτεροι. Αλλά μήπως αυτό δεν συνέβαινε και κατά κανόνα στα χρόνια της Παράγκας; Μια δυο σεζόν πήγαν για πρωτάθλημα μέχρι το 2010 κι εκεί μόνο τους δάγκωσαν. Και το 2004 πήραν και το κάτι τις τους. Όλες τις υπόλοιπες σεζόν, την παλαβή έκαναν βολευόμενοι με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά πόλεμο θέλουν; Θα τον έχουν!

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X