Μπάγερν: Κοιτάει για Μακτόμινεϊ, ανοικτή και για ανταλλαγή με Χράφενμπερχ

Μπάγερν: Κοιτάει για Μακτόμινεϊ, ανοικτή και για ανταλλαγή με Χράφενμπερχ
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ θέλει να προσθέσει έναν αμυντικό μέσο στο ρόστερ του και σύμφωνα με την Bild έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σκοτ Μακτόμινεϊ της Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος πιθανός προορισμός και μάλιστα εκτός Βρετανίας για τον Σκοτ Μακτόμινεϊ, καθώς η Bild αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σκωτσέζου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τόμας Τούχελ θέλει έναν μέσο με κατά βάση αμυντικά χαρακτηριστικά, μιας και οι Κίμιχ, Γκορέτσκα και Λάιμερ είναι στο πλάνο του περισσότερο “οκτάρια”. Οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μακτόμινεϊ με δανεισμό και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ως ενδεχόμενο ακόμα και την ανταλλαγή με τον Ράιαν Χράφενμπερχ. Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και δεν θα ήταν εντελώς αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X