Παρί Σεν Ζερμέν: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Κόλο Μουανί με πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Κόλο Μουανί με πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Κόλο Μουανί με πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα παρατάει για τον Κόλο Μουανί και κατέθεσε νέα πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους,

Αχόρταγη αποδεικνύεται η Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι! Ακόμα κι αν έχει προσθέσει ήδη στο ρόστερ τους Ασένσιο, Κανγκ Ιν Λι, Γκονζάλο Ράμος και Ουσμάν Ντεμπελέ για την επιθετική γραμμή, το γαλλικό κλαμπ δίνει… χρυσάφι και για τον Κόλο Μουανί.

Παρά το άκυρο που δέχθηκαν από την Άιντραχτ στην τελευταία τους πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, οι Παριζιάνοι επανήλθαν σύμφωνα μρ το γερμανικό «Sky Sports» με πρόταση που φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Από την πλευρά του ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρί και ευελπιστεί πως οι Αετοί αυτή τη φορά θα ανάψουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στόχος του Μουανί άλλωστε είναι να ενσωματωθεί άμεσα στη γαλλική ομάδα και μαζί με τους Μπαπέ – Ντεμπελέ να συνθέσουν την τριπλέτα της εθνικής Γαλλίας και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X