Σκωτία: Ήττα για τη Χαρτς πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Σκωτία: Ήττα για τη Χαρτς πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Χαρτς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Νταντί στο «Ντενς Παρκ» πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Χαρτς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Νταντί στο «Ντενς Παρκ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premier League.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα PlayOff του UEFA Europa Conference League είχε μεν την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει – πλην μιας απίθανης τριπλής φάσης στις καθυστερήσεις. Αντίθετα, στο 63’, από ασίστ του Αμαντού Μπακαγιόκο, ο Λουκ ΜακΚόουαν σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας στη Νταντί την πρώτη φετινή της νίκη. Αντίστοιχα, ήταν η πρώτη ήττα των «καρδιών» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Οφιά (46’ Ατκινσον), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Λόουρι, Σίμπικ (46’ Ντέβλιν), Ντένχολμ (69’ Γκραντ), Οντα (46’ Μπόις), Σάνκλαντ, Βάργκας (69’ Ταγκάβα).

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, η Σεντ Μίρεν έχασε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων την ευκαιρία να κάνει το 3×3 και να μείνει μόνη πρώτη. Οι «άγιοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 με την Αμπερντίν (59’πέν. Κίλτι, 76’ Γκράιβ – 42’ Χέις, 90’+10’ Μιόφσκι) στο «Πέισλι», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό χάρη σε πέναλτι του Μπόγιαν Μιόφσκι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X