Ο Σαλάχ φέρεται να είπε στη Λίβερπουλ πως θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία!

Ο Σαλάχ φέρεται να είπε στη Λίβερπουλ πως θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία!
Photo Credits: INTIME

O Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται πως έχει δελεαστεί από τα χρήματα που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ και πιέζει για να «μετακομίσει» στη Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλίτσες για Σαουδική Αραβία φαίνεται πως είναι έτοιμος να ετοιμάσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Όπως τονίζει ο Ρούντι Γκαλέτι, ο οποίος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ασχολείται ιδιαίτερα με τις κινήσεις από τη Μέση Ανατολή, ο Αιγύπτιος εξτρέμ έχει δελεαστεί από τα χρήματα που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ και πιέζει για να μετακομίσει στην Σ. Αραβία.

Ο Σαλάχ φαίνεται μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο να έχει πει ήδη στη Λίβερπουλ πως επιθυμεί να αποχωρήσει μετά από αρκετά χρόνια από το «Άνφιλντ», θέλοντας να ενταχθεί στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και να γίνει συμπαίκτης με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ έχει μια τεράστια προσφορά που πλησιάζει τα 100 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για την πώληση του Σαλάχ και σκέφτεται σοβαρά αν θα την αποδεχτεί ή όχι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X