«Ντου» της Αστυνομίας σε εννιά συνδέσμους οπαδών

«Ντου» της Αστυνομίας σε εννιά συνδέσμους οπαδών
Photo Credits: INTIME

Έφοδο πραγματοποίησε η Αστυνομία σε εννιά συνδέσμους οπαδών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, αλλά και τα συνεχή οπαδικά επεισόδια, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κλείνουν όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων, με κάθε ομάδα να διατηρεί μόνο έναν, που θα έχει ως έδρα της την ίδια την ΠΑΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «lawandorder.gr», η Αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους σε εννιά γραφεία συνδέσμων οπαδών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί ο εξονυχιστικός έλεγχος οπαδών πριν εισέλθουν σε γήπεδα όπου θα διεξάγονταν ευρωπαϊκές συναντήσεις ελληνικών ομάδων, ενώ στη Νέα Ιωνία, συνελήφθησαν την Παρασκευή (25/8) τρία άτομα μεταξύ των οποίων ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, που επιτέθηκαν σε δυο 14χρονους με οπαδικά κίνητρα. Οι ενέργειες της κυβέρνησης, όπως άλλωστε έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, «Αυτό το “ως εδώ” το οποίο φωνάζουμε ήρθε η ώρα να του δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο».

Οι έλεγχοι σε συνδέσμους θα συνεχιστούν, ενώ το κλείσιμο τους, όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, είναι κάτι το οποίο θα φανεί το προσεχές διάστημα, καθώς και στο παρελθόν, αρκετοί το είχαν εξαγγείλει, αλλά δεν το υλοποίησαν ποτέ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X