Αντβέρπ: Παίρνει λίγα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ λόγω των ακριβών αεροπορικών εισιτηρίων

Αντβέρπ: Παίρνει λίγα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ λόγω των ακριβών αεροπορικών εισιτηρίων
Photo Credits: INTIME

Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων για την Ελλάδα αποτρέπει τους οπαδούς της Αντβέρπ να κλείσουν εισιτήριο για τη σημαντική ρεβάνς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με λιγότερους οπαδούς θα βρεθεί στην Ελλάδα η Αντβέρπ για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πολύ χαμηλή, αν αναλογιστεί κάποιος τη σημασία του αγώνα είναι η ζήτηση των εισιτηρίων της ρεβάνς της Αντβέρπ με την ΑΕΚ την Τετάρτη (30/8, 22:00) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» από τους φιλάθλους των νταμπλούχων Βελγίου. Η ομάδα της Αμβέρσας δικαιούται να πουλήσει 1.555 εισιτήρια, αλλά μέχρι τώρα έχουν διατεθεί μόλις τα 350 από αυτά.

Ο λόγος της μικρής ζήτησης φυσικά και δεν είναι το εισιτήριο για το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο είναι στα 40 ευρώ, αλλά τα πολύ ακριβά αεροπορικά. Οι τιμές στις απευθείας πτήσεις από τις Βρυξέλλες για Αθήνα μπορεί να ξεπεράσουν σε ορισμένες φορές μέχρι και τα 1000 ευρώ!

Γι’ αυτό όσοι οπαδοί της ομάδας ταξιδέψουν τελικά στην Ελλάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ψάχνουν εισιτήρια από άλλα αεροδρόμια, με ενδιάμεσο σταθμό την Ολλανδία ή τη Γαλλία, ή σχεδιάζουν ένα πολυήμερο ταξίδι στην Ελλάδα, προκειμένου να μείνουν στην πρωτεύουσα μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X