Super League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (0-0)

Super League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (0-0)
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη φετινή «λευκή» ισοπαλία στη σεζόν ήρθε στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη εφετινή «λευκή» ισοπαλία στη Stoiximan Super League περιορίστηκαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα δραματικό ματς στο Αγρίνιο (0-0). Πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες των ομάδων, οι οποίοι διατήρησαν το «μηδέν» στις εστίες τους για το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ τα «καναρίνια» παρέμειναν για 14η σερί αναμέτρηση δίχως γκολ στο «σπίτι» τους στο πρώτο ημίχρονο.

Απίστευτη η φάση του 65ου λεπτού, στην οποία ο VAR ήλεγξε και το εάν το σουτ του Καρέλη αφενός πέρασε την γραμμή του τέρματος, αλλά και αφετέρου αν το γκολ που σημείωσε ο Γκάρο έπρεπε να μετρήσει. Εν τέλει, μετά από πέντε λεπτά (!) διαβουλεύσεων, κατέληξε στο ότι η ενέργεια του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού δεν κατέληξε στα δίκτυα, ενώ ακύρωσε το γκολ του παίκτη των φιλοξενούμενων για οσφάιντ.

1ο ημίχρονο

Αρκετά μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τους Αγρινιώτες βέβαια να φτάνουν κοντά στο γκολ σε περισσότερες περιπτώσεις. Ο Ντίας έκανε μία εκπληκτική ενέργεια στο 23’, όμως ο Κλέιμαν ανέκοψε το σουτ του, ενώ στο 43’ ο Ισραηλινός κίπερ έκανε άλλη μία σπουδαία επέμβαση.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε και ο ΠΑΣ, με τον Στέφανο Καπίνο να επιστρέφει σε ελληνικό… έδαφος και να νικάει σε τετ-α-τετ τον Τζίνο στο 26ο λεπτό.

2ο ημίχρονο

Ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο «περιγράφεται» από την φάση του 64ου λεπτού. Ο Καρέλης πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσαούσης την απομάκρυνε, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και να υποστηρίζουν πως είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή.

Στη συνέχεια της φάσης και στην άλλη μεριά του γηπέδου, ο «Αίαντας» βρήκε δίχτυα με την κεφαλιά του Γκάρο και την ασταθή επέμβαση του Καπίνο, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, έπειτα από… πέντε λεπτά διαβουλεύσεων του διαιτητή με τον VAR. Τελευταία φάση καταγράφθηκε στο 89’, με τον Καπίνο να σταματάει το δυνατό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Σόρια.

MVP: Ο Μπόρις Κλέιμαν κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατέψει την εστία του και τα κατάφερε, σημειώνοντας στο τέλος επτά αποκρούσεις.

Φάση του αγώνα: Προφανώς η φάση του 65ου λεπτού, στην οποία ο VAR δεν έχει καταλογίσει γκολ υπέρ καμίας εκ των δύο ομάδων, αφού στο σουτ του Καρέλη εκτίμησε πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και ο Γκάρο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις του αγώνα:

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαλής, Μλάντεν, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Λιάβας (73′ Μπακάκης), Μπαλντασάρα, Φακούντο Πέρεθ (73′ Χουάνπι), Σίλβα Τορεχόν, Καρέλης (85′ Ζοάο Πέδρο), Ντίας (85′ Σενγκέλια).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αθανάσιος Στάικος): Κλέιμαν, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Τζίμας (94′ Μπάλαν), Παμλίδης (79′ Ροζέρο), Λεό (58′ Γκάρο).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X