Τσέλσι – Λούτον 3-0: Στέρλινγκ από τα… παλιά και Τζάκσον «καθάρισαν» για τον Ποτσετίνο (video)

Τσέλσι – Λούτον 3-0: Στέρλινγκ από τα… παλιά και Τζάκσον «καθάρισαν» για τον Ποτσετίνο (video)
Photo Credits: INTIME

Με μία εμφάνιση του Ραχίμ Στέρλινγκ που θύμισε τον παλιό… καλό εαυτό του και με το παρθενικό γκολ του Νίκολας Τζάκσον, η Τσέλσι επικράτησε εύκολα επί της Λούτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπλε είχαν απόλυτη ανάγκη μια νίκη – μετά την ισοπαλία με την Λίβερπουλ και την ήττα από την Γουέστ Χαμ – και αυτή πήραν με πρωταγωνιστή τον Άγγλο εξτρέμ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ στην αναμέτρηση του Stamford Brigde.

Τα κέφια του Στέρλινγκ φάνηκαν από νωρίς, καθώς απείλησε στο 4’ και στο 7’ έκανε το σουτ αλλά ο Καμίνσκι ήταν εκεί που έπρεπε. Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι, είχαν νέα καλή στιγμή στο 15’ με το αριστερό του Έντσο Φερνάντες και στο 17’ άνοιξαν το σκορ με τον Στέρλινγκ ο οποίος έκανε αδιανόητο σλάλομ από τα δεξιά, απέφυγε τέσσερις αντιπάλους και πλάσαρε με το αριστερό. Το 1-0 έμεινε για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο μπήκε και πάλι δυνατά. Στο 50’ ο Τσίλγουελ προσπάθηκε να το δώσει αντί να το βάλει και το έχασε, στο 51’ μέσα από την περιοχή το αριστερό του Τζάκσον σταμάτησε ο Καμίνσκι και στο 55’ ο Έντσο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά το γύρισμα του Στέρλινγκ.

Η Λούτον είχε φάσηστο 61’ με το σουτ του Τζάιλς που απέκρουσε ο Σάντσεθ και στο 66’ ο Στέρλινγκ έχασε τρελή ευκαιρία μετά την πάσα του Τζάκσον. Ο Άγγλος όμως θα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στο 69’ πλάσαρε από κοντά μετά τη συρτή σέντα του Μάλο Γκούστο από δεξιά και στο 75’ ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο σέρβιρε στον Τζάκσον για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-0 αφού στο φινάλε Γκάλαγκερ και Μπράουν δεν βρήκαν στόχο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X