Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ για την απώλεια του Κώστα Μάρκου: «Χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, ένα μεγάλο Ενωσίτη, έναν σπάνιο άνθρωπο»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ για την απώλεια του Κώστα Μάρκου: «Χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, ένα μεγάλο Ενωσίτη, έναν σπάνιο άνθρωπο»
Photo Credits: INTIME

Ηταν ένας άνθρωπος ταγμένος στην αγάπη και στην υπηρεσία της ΑΕΚ, αναφέρουν οι Παλαίμαχοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μάρκου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ και φυσικά τους Παλαιμάχους της ομάδας, των οποίων ήταν χορηγός μάλιστα για πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Μάρκου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο αγαπημένος μας Κώστας ήταν ένας άνθρωπος ταγμένος στην αγάπη και στην υπηρεσία της ΑΕΚ, ενώ δεν έλειψε ποτέ από κοντά μας σε κάθε δραστηριότητα του Συνδέσμου μας. Σήμερα χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, ένα μεγάλο Ενωσίτη, έναν σπάνιο άνθρωπο. Να είναι ελαφρύ το χώμα!»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X