Στη Σέλτικ ο Πάλμα - Απομένει μόνο η ανακοίνωση!

Στη Σέλτικ ο Πάλμα - Απομένει μόνο η ανακοίνωση!
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Πάλμα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ και απομένουν η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του από τον Άρη στους Σκωτσέζους!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σέλτικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουίς Πάλμα!

Ο 23χρονος εξτρέμ τα βρήκε σε όλα με τους Σκωτσέζους, οι οποίοι ήλθαν επίσης σε συμφωνία με τον Άρη, με αποτέλεσμα ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα να βρίσκει στη βρετανική χώρα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ακουγόταν έντονα τόσο για τις δύο μεγάλες ομάδες της Γλασκώβης, μιας και στο παιχνίδι ήταν και η Ρέιντζερς, αλλά και για την Αλ Τσαβόν Σαουδικής Αραβίας.

Τελικά, αυτοί που επικράτησαν της κούρσας είναι οι Κέλτες, με το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής του, να είναι η επίσημη ανακοίνωση της Σέλτικ.

Όσον αφορά τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, η τελική πρόταση της Σέλτικ ανήλθε στα 4,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι «κίτρινοι» θα διατηρήσουν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Πάλμα πραγματοποίησε 52 συμμετοχές με 17 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα του Άρη στον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X