Ντι Μαρία: «Έλαβα προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά επέλεξα με την καρδιά μου την Μπενφίκα»

Ντι Μαρία: «Έλαβα προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά επέλεξα με την καρδιά μου την Μπενφίκα»
Photo Credits: INTIME

Για τις προτάσεις που έλαβε από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά και για τη σύντομη πορεία του στη Γιουβέντους μίλησε ο Αργεντινός επιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις προτάσεις που έλαβε από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά και για τη σύντομη πορεία του στη Γιουβέντους μίλησε ο Αργεντινός επιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία, στον ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του «DSports Radio».

Αν και πολλοί παίκτες αποφάσισαν αυτό το καλοκαίρι να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Μέση Ανατολή, ο Ντι Μαρία ήταν εκείνος που «απέκρουσε» τις προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με τον Αργεντινό να ισχυρίζεται στο «DSports Radio», ότι δέχτηκε αρκετές προσφορές από συλλόγους της Saudi Pro League.

Μεταξύ άλλων, ο επιθετικός της Μπενφίκα μίλησε και για τη σύντομη πορεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό:

«Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Ήταν καταπληκτικές οι προσφορές, αλλά επέλεξα με την καρδιά μου και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στην Μπενφίκα.

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τη Γιουβέντους. Ποτέ δεν κατάλαβα τι συμβαίνει στο σύλλογο κατά την διάρκεια της σεζόν. Προσπάθησα να καταλάβω και να κάνω το καθήκον μου όταν έπρεπε να παίξω.

Δεν είχα αγωνιστεί αρκετά και στο τέλος στεναχωρήθηκα. Είχα αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους και συνειδητοποίησα ότι μερικές φορές οι λέξεις δεν έχουν αξία»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X