H FIFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Ρουμπιάλες!

H FIFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Ρουμπιάλες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (24/8), η FIFA ανέφερε ότι κίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου φίλησε στο στόμα την παίκτρια της εθνικής Ισπανίας Τζένι Ερμόσο κατά την τελετή απονομής μεταλλίων μετά τη νίκη της (1-0) επί της Αγγλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA ενημέρωσε τον κ. Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF), ότι έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον του για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 20 Αυγούστου 2023, στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Ο Λουίς Ρουμπιάλες αντιμετωπίζει κατηγορίες που αποτελούν παραβάσεις του άρθρου 13 παράγραφοι 1 και 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA. Το άρθρο 13 του κώδικα ασχολείται με την «προσβλητική συμπεριφορά» παικτών και αξιωματούχων, ιδίως με «παραβίαση των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς συμπεριφοράς» και «συμπεριφορά με τρόπο που φέρνει το άθλημα σε ανυποληψία».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X