Πλέι οφ Europa League: Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο... δύσκολος για τον Ολυμπιακό, σβηστό 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι

Πλέι οφ Europa League: Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο... δύσκολος για τον Ολυμπιακό, σβηστό 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός αν και... κατάφερε να δεχτεί γκολ από την άσημη Τσουκαρίτσκι, πήρε καθαρή νίκη και βρίσκεται με το 1.5 πόδι στους ομίλους του UEFA Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… σβηστές τις μηχανές ο Ολυμπιακός, βρήκε δυο γρήγορα γκολ απέναντι στην «σταχτοπούτα» Τσουκαρίτσκι, όμως αγχώθηκε λίγο στο τέλος και ενόψει της ρεβάνς, με το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις.

Το ματς

Στο 3’ ο Βρουσάι γέμισε από δεξιά, ο Μασούρας είδε την κεφαλιά του να απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα της Τσουκαρίτσκι, αλλά ο Ελ Κααμπί ήταν εκεί που έπρεπε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και το πρώτο του γκολ στα «ερυθρόλευκα»!

Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Φορτούνη, αλλά και ακυρωθέν τέρμα στο 7’ με τον Μασούρα.

Τελικά, όμως, βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 15’, με τρομερό σουτ του Κώστα Φορτούνη για το 2-0, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση!

Άλλη μία φάση για τον Ολυμπιακό με την προβολή του Ελ Κααμπί στο 31’, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως να μπλοκάρει με επιτυχία την μπάλα.

Στο 40ο λεπτό ο Φορτούνης με μία σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ελ Κααμπί και ο Μαροκινός με κεφαλιά έκανε εύκολα το 3-0.

Στο 56ο λεπτό ο Μπιέλ δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε για λίγο άουτ.

Η πίεση από τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε με τον Ισπανό να απειλεί τόσο στο 74’ όσο και στο 76’ με δυνατά σουτ που δεν βρήκαν όμως τον δρόμο τους προς το βάθος της εστίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Τσουκαρίτσκι μείωσε σε 3-1 με κοντινή κεφαλιά του Γιάνκοβιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (70′ Πορόσο), Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά (59′ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59′ Σκάρμπα), Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70′ Ελ Αραμπί)

Τσουκαρίτσκι (Ι. Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζιτς, Στεβάνοβιτς, Τόσιτς, Κόβατς (46′ Ντόσιτς), Σισοκό, Στάνκοβιτς, Ρόγκαν, Ιβάνοβιτς (86′ Μάριο), Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X